Title


Acasa Ecografii Recuperare Analize Medicale Medicina Muncii
Medic Line Bussines Health

Prof. Antr. Stan Mindroasa -

Prof. Antr. Stan Mindroasa


Gimnastica Medicala

Prosper Center

0769.077.700 021/312.82.82
Sambata 9:00 - 12:00Pret: 60 Lei / luna

Durata sedintei: 60 minute

Programarile se fac la telefon : 021.312.82.82

Tinuta in sala de gimnastica : trening sau o bluza si un pantalon usor, sosete, tricou, prosop, o sticluta de apa

Se lucreaza pe grupe de 10 persoaneAm absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

De-a lungul carierei am urmat o serie de cursuri de prefectionare si numeroase seminarii atat in tara cat si in strainatate ( Seminarii: Norcia Italia -2010; Ungaria-2011; Cehia -2012; Germania -2014; Marea Britanie -2015 si Sardinia-Italia 2016).

Seminariile au avut ca tema perfectionarea atat din punct de vedere tehnico-tactic cat si din punct de vedere a tehnicilor de refacere si recuperare al organismului dupa efort.

O mare parte din activitate o desfasor ca profesor antrenor in invatamant .

In cadrul Medic Line imi ofer serviciile privind gimnastica medicala pentru intretinerea sanatatii.

Gimnastica medicala pentru intretinerea sanatatii, prin aplicarea diverselor tehnici de respiratie combinate cu miscari lente, are ca scop prevenirea diferitelor boli si pastrarea starii de sanatate fizica si mentala .
Lipsite de contraindicatii, accesibile persoanelor de orice varsta, aceste exercitii nu pot decat sa aduca un plus de energie in viata ta, nu pot decat sa-si aduca contributia la o stare de sanatate cu mult imbunatatita, daruindu-ti, in acelasi timp, o senzatie de liniste si pace, atat mentala cat si sufleteasca, elemente ce te vor ajuta sa imbratisezi cu mai multa bucurie calatoria ta prin aceasta viata.