Str. George Cosbuc 42-44, Sector 5
Str. Branduselor 2-4, Sector 3
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2
Medic Line

Povestea Medic Line Prosper continuă!

Povestea Medic Line Prosper continuă. Și continuă într-un mod frumos: într-o locație nouă, mult mai mare și mai încăpătoare.

Am ales să rămânem alături de pacienții noștri în sectorul 5. Am ales să fim aproape de cei care au nevoie de noi.

“Noul Prosper” își va primi în curând pacienții pe strada George Coșbuc, nr. 42-44, în zona Piața Chirigiu, pe linia tramvaiului 32. Aici ne dorim să dăm viață unei noi clinici Medic Line, să “clădim” un nou centru medical unde pacienții noștri să vină cu drag și să beneficieze de cele mai bune servicii medicale.

Ne pare rău că Medic Line Prosper a avut un astfel de final, dar ne bucurăm în același timp că am reușit, cu ajutorul vostru, al pacienților care ne-au fost alături în această perioadă, să ducem mai departe frumoasa poveste a Medic Line Prosper, o poveste adevărată în care la finalul unei zile de muncă ne bucuram că am reușit să aducem zâmbetul pe fețele oamenilor și sănătatea în trupurile lor.

Suntem în perioadă de amenajări, de pregătire a noii locații, așa că vom reveni în curând cu noi detalii legate de ziua marii deschideri.

Să ne vedem cu bine!

Avem întotdeauna grijă de sănătatea ta.

Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care alege să apeleze la serviciile noastre medicale. Oferim acces la tehnologii de cea mai bună calitate și punem la dispoziție tot suportul medicilor devotați și competenți.
Medic Line Vitan
Str. Brândușelor Nr. 2-4, Etaj 1, Sector 3, București
Medic Line Barbu Vacarescu
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2, Bucuresti.
Medic Line Prosper
Calea 13 Septembrie 221-223-225, Etaj 3, Sector 5, București
Medic Line George Cosbuc
Str. George Cosbuc Nr. 42-44, Etaj 2, Sector 5, Bucuresti.
Medic Line Busteni
Bd. Libertatii Nr. 192, Busteni, Prahova
Abonează-te acum la newsletter-ul nostru.
© Toate drepturile rezervate