Cu o experienta de peste 10 ani de activitate, 2 clinici si o baza de recuperare medicala, Medic Line vine in intampinarea pacientilor sai oferind servicii de calitate, conform standardelor europene.
Fie ca alegi Centrul din Calea 13 Septembrie din incinta Prosper, fie pe cel din Vitan din Str. Branduselor,  beneficiezi de un colectiv de medici experimentaţi şi de o gama variata de servicii medicale: analize medicale de laborator, consultaţii medicale de specialitate, explorari imagistice (ecografii) şi recuperare medicala.
Iti oferim:
  • Servicii medicale de performanta
  • Aparatura moderna de ultima generatie
  • Medici experimentati si personal medical cu inalta calificare
  • Preturi accesibile si competitive
  • Dorinta de a rezolva problemele tale medicale
Ne mandrim cu un Laborator de analize medicale certificat conform celor mai recente standarde europene dar si certificat RENAR, in care efectuam o gamă foarte larga de analize.
Departamentul nostru de Medicina Muncii, ofera o gama completa de servicii medicale si un serviciu prompt, cu unitati mobile, pentru companii.
Printre specialitatile la care te poti programa la clinicile noastre mentionam: Endocrinologie, Ginecologie, Cardiologie, Medicina Interna, Oftalmologie, Psihoologie, Dermatologie, Imagistica Medicala, Neurologie si Recuperare Medicala.
Pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de pacientii nostrii, iti oferim promotii, in functie de necesitatile tale. Viziteaza-ne pe Facebook sau Instagram sa fii la curent cu noutatile!