Ce ne propunem?

SISTEMUL ȘI PACIENTUL ACESTUIA” este una dintre puținele emisiuni în care medicii și specialiștii sunt puși față-n față cu publicul, martor al demonstraţiilor şi prezentărilor live despre cum să-ţi protejezi, practic, sănătatea.

Difuzată o dată pe săptămână pe toate canalele media afiliate Medic Line, emisiunea își propune să aducă cele mai bune sfaturi și indicații de la medici și specialiști.

Emisiunea va avea o abordare nouă, care să treacă de la discuţiile standard , de tip moderator –  invitat, într-un limbaj de multe ori greu de înţeles de către oamenii obişnuiţi, la explicaţii, exemple şi soluţii care să vă ajute să înţelegeți etapele unei afecţiuni, modalităţi de prevenire şi de tratare.

În curând dăm startul primului sezon ce va fi încărcat cu informaţii valoroase. Vor fi discuţii şi dezbateri, toate grupate într-o sesiune live tocmai pentru a permite acea apropiere față de voi, pacienții noștri. Subiectele pe care le vom aborda sunt actuale, tematica aleasă fiind în concordanţă cu nevoile societăţii. SISTEMUL ȘI PACIENTUL ACESTUIA” este locul în care sunt profesioniştii îşi unesc experienţa şi o transpun într-o completă prezentare de viaţă. Aceşti minunaţi oameni îşi rup din programul cotidian pentru a vă răspunde vouă, cei care aveți nevoie de ajutor.

Rămâneţi conectaţi la informaţii de actualitate pe www.medic-line.ro

Programul este realizat cu sprijinul Clinicii Medic Line

Vezi aici ediția din 20 APRILIE 2018

Vezi aici ediția din 18 MAI 2018