Ce ne propunem?

SISTEMUL SI PACIENTUL ACESTUIA” este una dintre putinele emisiuni in care medicii si specialistii sunt pusi fata-n fata cu publicul, martor al demonstratiilor si prezentarilor live despre cum sa-ti protejezi, practic, sanatatea.

Difuzata o data pe saptamana pe toate canalele media afiliate Medic Line, emisiunea isi propune sa aduca cele mai bune sfaturi si indicatii de la medici si specialisti.

Emisiunea va avea o abordare noua, care sa treaca de la discutiile standard, de tip moderator –  invitat, intr-un limbaj de multe ori greu de inteles de catre oamenii obisnuiti, la explicatii, exemple si solutii care sa va ajute sa intelegeti etapele unei afectiuni, modalitati de prevenire si de tratare.

In curand dam startul primului sezon ce va fi incarcat cu informatii valoroase. Vor fi discutii si dezbateri, toate grupate intr-o sesiune live tocmai pentru a permite acea apropiere fata de voi, pacientii nostri. Subiectele pe care le vom aborda sunt actuale, tematica aleasa fiind in concordanta cu nevoile societatii. SISTEMUL SI PACIENTUL ACESTUIA” este locul in care profesionistii isi unesc experienta si o transpun intr-o completa prezentare de viata. Acesti profesionisti minunati  va vor raspunde voua, cei care aveti nevoie de ajutor.

Ramaneti conectati la informatii de actualitate pe www.medic-line.ro

Programul este realizat cu sprijinul Clinicii Medic Line

Vezi aici editia din 20 APRILIE 2018

Vezi aici editia din 18 MAI 2018