Namolul un procedeu terapeutic disponibil și în București

Namolul un procedeu terapeutic. Folosirea namolului a început în antichitate, în vremea Egiptului antic, când se folosea nămolul de Nil, apoi și romanii au preluat aceasta procedură terapeutică. In țara noastră folosirea lui a început în a doua jumătate a secolului XIX la Techirghiol și Vatra Dornei.

Namolul de Techirghiol tratează reumatismul cronic (artroze, dureri ligamentare), stresul, insomnia, elimină toxinele de la nivelul pielii pe care o catifelează, elimină grăsimile de sub piele, stimulează sistemul imunitar, ameliorează durerile, este antiinflamator și antiseptic (elimină germenii patogeni).

Namolul un procedeu terapeutic

Namolul un procedeu terapeutic

In clinica noastră medicul poate recomanda una din cele trei variante: cataplasme cu nămol pe zone limitate ale corpului la diverse temperaturi, împachetările cu nămol cald (38-40 grade Celsius), 20 min, pe suprafețe limitate din corp, cu acțiune trofică și de stimulare a circulației locale, masajul cu nămol care prin acțiunea de detoxifiere și exfoliere este indicat celor cu dureri de spate, osteoporoză, reumatism sau pentru relaxare.

In clinica Medic Line din sectorul 5 (Prosper Plaza) puteți beneficia de numeroase proceduri de fizioterapie, kinetoterapie, terapie cu nămol de Techirghiol și masaj.

Vă așteptăm !

Programeaza-te acum online!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Search

+