Str. George Cosbuc 42-44, Sector 5
Str. Branduselor 2-4, Sector 3
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2
Anunt important!
Avand in vedere evenimentele petrecute in Centrul Comercial Prosper, Clinica Medic Line Prosper, aflata in locatia Calea 13 Septembrie nr. 221-223-225, Sector 5, este inchisa temporar.
Va anuntam ca toti medicii din Prosper s-au relocat in clinicile noastre din Barbu Vacarescu si Vitan, astfel incat pacientii care aveau programari acolo sa fie consultati.
Veti fi contactati pentru noi detalii referitoare la programarea dumneavoastra. Facem tot posibilul sa ne intoarcem in scurt timp inapoi in sectorul 5, la pacientii nostri.

Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.
Echipa Medic Line.
Medic Line

Arta tinerilor “tonitzari” prezentă la Medic Line

      Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” este mai mult decât o unitate de învățământ. Este locul unde își dau întălnire de fiecare dată talentul, creativitatea și frumosul. Este locul unde micii artiști transmit prin lucrările lor stări sufletești filtrate prin prisma experiențelor personale.

Energia, bucuria, calmul și fericirea sunt doar câteva dintre trăirile care te cuprind în momentul în care admiri munca acestor tineri extrem de talentați.

Și am considerat că toate acestea ar fi benefice tuturor pacienților noștri, acelora care își caută vindecarea în Clinicile Medic Line.

       De aceea, în clinica noastră din Barbu Văcărescu și-au găsit locul câteva dintre tablourile pictate de acești copii minunați.

Treceți-ne pragul și admirați-le! Treceți-ne pragul și veți găsi un loc plin de energie pozitivă, o ambianță relaxantă, un loc în care căldura echipei Medic Line vă va întâmpina încă de la intrare.

      Noi, Clinicile Medic Line, vom susține și încuraja talentul elevilor de la liceul Nicolae Tonitza prin organizarea de vernisaje, adevărate acte de cultură. Vă vom anunța din timp când vor avea loc aceste evenimente, astfel încât să puteți veni în clinicile noastre să admirați lucrările elevilor și să vă umpleți sufletul de bucurie și liniște.

       Aceasta este tradiția Medic Line încă din 2005: să susținem și să ajutăm tinerii, vârstnicii, pe toți cei care au nevoie de noi și doresc să le fim alături.

“Arta este oglinda cea mai pură în care se răsfrânge ireproșabil sufletul unei națiuni".

                                                                                                   Nicolae Tonitza, 1938

Str. Brândușelor Nr. 2-4, Etaj 1, Sector 3, București
Telefon: 0773 387 044
Barbu Vacarescu Direcții
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2, Bucuresti.
Telefon: 021 325 33 33

Avem întotdeauna grijă de sănătatea ta.

Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care alege să apeleze la serviciile noastre medicale. Oferim acces la tehnologii de cea mai bună calitate și punem la dispoziție tot suportul medicilor devotați și competenți.
Medic Line Vitan
Str. Brândușelor Nr. 2-4, Etaj 1, Sector 3, București
Medic Line Barbu Vacarescu
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2, Bucuresti.
Medic Line George Cosbuc
Str. George Cosbuc Nr. 42-44, Sector 5, Bucuresti.
Medic Line Prosper
Calea 13 Septembrie 221-223-225, Etaj 3, Sector 5, București
Abonează-te acum la newsletter-ul nostru.
© Toate drepturile rezervate