Str. George Cosbuc 42-44, Sector 5
Str. Branduselor 2-4, Sector 3
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2
Medic Line

Termeni și condiții generale

1. Condiții generale pentru utilizarea site-ului

Prin accesarea și utilizarea site-ului www.medic-line.ro acceptați, implicit și necondiționat, prezentele Condiții Generale de Acces și Utilizare care prevalează asupra oricărei alte înțelegeri pe care ați putea s-o aveți cu Medic Line.

Informațiile conținute de acest site sunt generale, având scop informativ și sunt adresate clienților Medic Line, precum și altor persoane interesate.

Medic Line nu își asumă răspunderea pentru acuratețea acestora, dar vă depune toate eforturile necesare pentru ca informațiile conținute de acest site să fie cât mai corecte și cât mai actuale.
 

2. Drepturi de proprietate intelectuală

2.1. Drepturi de autor


MEDIC LINE BUSINESS HEALTH SRL este autorul site-ului de față, toate drepturile fiindu-i rezervate. Informațiile, textele, fotografiile, sloganurile, desenele, imaginile, secvențele sonore precum și toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea MEDIC LINE BUSINESS HEALTH SRL sau a unor terți care au autorizat MEDIC LINE BUSINESS HEALTH SRL să le utilizeze.

Conținutul și elementele de grafică ale prezentului site, inclusiv – dar fără a se limita la acestea – tot conținutul format text, precum și sursele tehnice ale tuturor serviciilor și facilităților prezente și viitoare, cu excepția cazului când este menționat expres un alt proprietar, sursele paginilor / secțiunilor / minisite-urilor, dar și orice alt material, transmis sub orice forma de/și către Utilizatori (prin vizualizare directă pe site, prin newsletter-e etc.) aparțin MEDIC LINE BUSINESS HEALTH SRL, fiind proprietatea acesteia.

Reproducerile, parțiale sau integrale, pe hârtie sau digital, a materialelor incluse în site-ul www.medic-line.ro sunt autorizate, cu condiția ca acestea să fie destinate unei folosințe strict personale, excluzând orice utilizare în scopuri publicitare și/sau comerciale și/sau informare, astfel încât să se conformeze dispozițiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuală.

Este strict interzisă folosirea acestui site în scopul distrugerii sau alterării conținutului ori a securității lui, ori pentru discreditarea sau hărțuirea Medic Line. Orice faptă de acest gen poate constitui infracțiune și se pedepsește conform legislației în vigoare.

Cererile de utilizare a conținutului site-ului în orice scop, altul decât cel personal, pot fi făcute în scris pe adresa: București, Sectorul 5, Bd. George Coșbuc, nr. 42-44.


2.2. Drepturi de marcă

Numele Medic Line, logo-ul Medic Line sunt mărci înregistrate de către MEDIC LINE BUSINESS HEALTH SRL.

Numele altor mărci sunt pentru simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de Medic Line.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obținută, în prealabil, autorizația de la proprietarul mărcii, constituie infracțiune de contrafacere care se pedepsește conform legilor în vigoare.


3. Informații despre produse și servicii

Site-ul www.medic-line.ro are ca scop prezentarea generală și promovarea gamei de produse și servicii medicale distribuite de Medic Line.

MEDIC LINE BUSINESS HEALTH SRL își rezervă dreptul de a modifica informațiile ce figurează în prezentul site, mai ales pe cele referitoare la prețuri în orice moment, fără notificare prealabilă, ținând cont de trăsătura interactivă a site-ului, fără ca modificările să presupună responsabilitatea MEDIC LINE BUSINESS HEALTH SRL, a membrilor rețelei sale sau a angajaților săi.

Utilizatorii înțeleg și acceptă necondiționat ca orice informație existentă pe site nu este și nu poate fi considerată drept ofertă fermă de produse sau de servicii venind din partea Medic Line.

Informațiile postate pe site sunt oferite numai cu titlu informativ și deci nu trebuie a fi considerate ca fiind o ofertă contractuală a produselor și serviciilor oferite de Medic Line.


4. Date personale

Pentru informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate
 

5. Date fără caracter personal

Informațiile fără caracter personal pe care ni le comunicați și care se referă la preferințele, interesele principale și pasiunile dumneavoastră sunt utilizate pentru a vă propune produse și servicii adaptate gusturilor dumneavoastră.

Este posibil să obținem informații în mod automat dar care nu pot fi în niciun caz asociate vreunei persoane. Aceste informații se referă la tipul de browser pe care îl utilizați, la platforma computerului dumneavoastră și la numele domeniului prin care aveți acces la site-ul nostru.


6. Hyperlink-uri

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.medic-line.ro necesită o autorizație prealabilă, în scris, de la Medic Line. Dacă doriți să plasați un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare, să contactați departamentul de marketing al Medic Line.

MEDIC LINE BUSINESS HEALTH SRL nu poate fi, în nici un caz, făcută responsabilă pentru punerea la dispoziție a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink, plecând de la site-ul www.medic-line.ro și nu este responsabilă, în nici un fel, privind conținutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri.


7. Limitarea răspunderii

Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu. MEDIC LINE BUSINESS HEALTH SRL nu va putea fi ținută responsabilă pentru daune directe sau indirecte (inclusiv pierderea/alterarea/distrugerea unor date, informații sau programe stocate pe computerul dvs.) și/sau pentru prejudicii materiale și/sau financiare, rezultate că urmare a accesării sau utilizării acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.

MEDIC LINE BUSINESS HEALTH SRL nu își asumă obligația și nu garantează implicit sau expres, pentru conținutul de pe site. MEDIC LINE BUSINESS HEALTH SRL va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în site și va încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil.

În mod expres, Utilizatorii site-ului înțeleg și acceptă ca MEDIC LINE BUSINESS HEALTH SRL este absolvită de orice răspundere pentru orice fel de daune directe sau indirecte, indiferent de natura acestora, rezultate din accesarea site-ului www.medic-line.ro  și/sau din utilizarea serviciilor oferite de acesta.

În caz de forță majoră, MEDIC LINE BUSINESS HEALTH SRL și/sau angajații ori reprezentanții săi, sunt exonerați total de răspundere. Cazurile de forță majoră includ, dar nu se limitează la, erori de funcționare ale echipamentului tehnic, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele site-ului, erorile de operare, grevă etc.

Acest site conține link-uri către site-uri externe, care nu se află sub controlul și responsabilitatea MEDIC LINE BUSINESS HEALTH SRL. De aceea nu suntem răspunzători sub nici o formă pentru conținutul niciunuia dintre aceste site-uri.


8. Drept aplicabil

Prezentele Condiții Generale se supun dreptului intern român. Limba Condițiilor Generale este limba româna. În caz de litigiu, numai instanțele românești pot fi considerate competente.


9. Actualizarea condițiilor generale

''Termeni și Condiții" constituie, în întregime, un acord încheiat între dumneavoastră și MEDIC LINE BUSINESS HEALTH SRL în privința utilizării site-ului nostru. MEDIC LINE BUSINESS HEALTH SRL își rezervă dreptul de a modifica și actualiza, în orice moment, accesul la site, precum și Condițiile Generale. De aceea, vă rugam să vizitați, în mod regulat, această rubrică pentru a verifica Condițiile Generale în vigoare.

Str. Branduselor Nr. 2-4, Etaj 1, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 0773 387 044
George Cosbuc Direcții
Bd. George Cosbuc Nr. 42-44, Sector 5, Bucuresti.
Telefon: 0769 077 700
Barbu Vacarescu Direcții
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2, Bucuresti.
Telefon: 021 325 33 33

Avem întotdeauna grijă de sănătatea ta.

Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care alege să apeleze la serviciile noastre medicale. Oferim acces la tehnologii de cea mai bună calitate și punem la dispoziție tot suportul medicilor devotați și competenți.
Medic Line Busteni
Bd. Libertatii Nr. 192, Busteni, Prahova
Medic Line George Cosbuc
Bd. George Cosbuc Nr. 42-44, Sector 5, Bucuresti.
Medic Line Barbu Vacarescu
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2, Bucuresti.
Medic Line Vitan
Str. Branduselor Nr. 2-4, Etaj 1, Sector 3, Bucuresti
Abonează-te acum la newsletter-ul nostru.
© Toate drepturile rezervate