Str. George Cosbuc 42-44, Sector 5
Str. Branduselor 2-4, Sector 3
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2
Anunt important!
Avand in vedere evenimentele petrecute in Centrul Comercial Prosper, Clinica Medic Line Prosper, aflata in locatia Calea 13 Septembrie nr. 221-223-225, Sector 5, este inchisa temporar.
Va anuntam ca toti medicii din Prosper s-au relocat in clinicile noastre din Barbu Vacarescu si Vitan, astfel incat pacientii care aveau programari acolo sa fie consultati.
Veti fi contactati pentru noi detalii referitoare la programarea dumneavoastra. Facem tot posibilul sa ne intoarcem in scurt timp inapoi in sectorul 5, la pacientii nostri.

Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.
Echipa Medic Line.
Medic Line

Copilul tău are platfus?

Platfusul reprezintă lipsa scobiturii labei piciorului. Mai exact, platfusul presupune prăbușirea bolții plantare.

Toţi copiii au la naştere laba piciorului plată, urmând ca de la 3 ani să înceapă arcuirea tălpii piciorului (să se formeze arcul plantar). Această arcuire se definitivează în jurul vârstei de 10 ani.

De cele mai multe ori, platfusul nu îi va deranja pe copii și nu le va cauza un disconfort. Chiar dacă nu este o afecțiune foarte gravă, este recomandat să se consulte medicul specialist. Un tratament benefic pentru această afecțiune este kinetoterapia.

În secția de recuperare medicală a Clinicilor Medic Line, găsești servicii ca: fizioterapie, kinetoterapie, masaj terapeutic.

Programează-te acum și profită de ofertele noastre.

Dr. Chiriloi Nicoleta

Medic Specialist Recuperare Medicală

Avem întotdeauna grijă de sănătatea ta.

Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care alege să apeleze la serviciile noastre medicale. Oferim acces la tehnologii de cea mai bună calitate și punem la dispoziție tot suportul medicilor devotați și competenți.
Medic Line Vitan
Str. Brândușelor Nr. 2-4, Etaj 1, Sector 3, București
Medic Line Barbu Vacarescu
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2, Bucuresti.
Medic Line George Cosbuc
Str. George Cosbuc Nr. 42-44, Sector 5, Bucuresti.
Medic Line Prosper
Calea 13 Septembrie 221-223-225, Etaj 3, Sector 5, București
Abonează-te acum la newsletter-ul nostru.
© Toate drepturile rezervate