Str. George Cosbuc 42-44, Sector 5
Str. Branduselor 2-4, Sector 3
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2
Anunt important!
Avand in vedere evenimentele petrecute in Centrul Comercial Prosper, Clinica Medic Line Prosper, aflata in locatia Calea 13 Septembrie nr. 221-223-225, Sector 5, este inchisa temporar.
Va anuntam ca toti medicii din Prosper s-au relocat in clinicile noastre din Barbu Vacarescu si Vitan, astfel incat pacientii care aveau programari acolo sa fie consultati.
Veti fi contactati pentru noi detalii referitoare la programarea dumneavoastra. Facem tot posibilul sa ne intoarcem in scurt timp inapoi in sectorul 5, la pacientii nostri.

Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.
Echipa Medic Line.
Medic Line

Fizioterapia tratează durerea în călcâi

Una dintre cele mai întâlnite afecțiuni la nivelul piciorului și al gleznei este durerea de călcâi.

Cauza cea mai frecventă este reprezentată de apariția unor excrescențe osoase numite osteofite. Acestea pur și simplu înțeapă țesuturile moi de dedesubt, producând inflamație și durere.

Durerea în călcâi poate fi extrem de supărătoare și se accentuează când persoana respectivă merge.

Tratamentul, deși foarte simplu, uneori poate să nu dea rezultatele scontate. Se începe cu recomandarea ca pacientul să poarte talonete calcaneene, un fel de pernuțe care se pun în pantofi și pe care călcâiul se sprijină în poziția verticală. Aceste talonete se găsesc la firmele care comercializează dispozitive medicale.

Apoi fizioterapia este foarte importantă, se aplică ultrasunet pentru diminuarea inflamației, proceduri care reduc durerea (curenți de medie și joasă frecvență) și unde de șoc.

Este foarte important ca pacientul sau pacienta să scadă în greutate, pentru a nu suprasolicita membrele inferioare, în acest caz călcâiele. De asemenea, se recomandă achiziționarea de pantofi comozi, cu toc ortopedic, nu foarte înalt pentru femei (mai mic de 5 cm) și cu talpă moale. Nu sunt indicați balerinii și papucii cu talpă foarte subțire.

Este bine ca persoana respectivă să evite să meargă pe teren accidentat.

În clinicile Medic Line pacienții cu dureri de călcâie pot beneficia de fizioterapie cu ultrasunet și curenți de medie și joasă frecvență, de băi galvanice și nămol.

Programează-te acum online.

Avem întotdeauna grijă de sănătatea ta.

Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care alege să apeleze la serviciile noastre medicale. Oferim acces la tehnologii de cea mai bună calitate și punem la dispoziție tot suportul medicilor devotați și competenți.
Medic Line Vitan
Str. Brândușelor Nr. 2-4, Etaj 1, Sector 3, București
Medic Line Barbu Vacarescu
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2, Bucuresti.
Medic Line George Cosbuc
Str. George Cosbuc Nr. 42-44, Sector 5, Bucuresti.
Medic Line Prosper
Calea 13 Septembrie 221-223-225, Etaj 3, Sector 5, București
Abonează-te acum la newsletter-ul nostru.
© Toate drepturile rezervate