Str. George Cosbuc 42-44, Sector 5
Str. Branduselor 2-4, Sector 3
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2
Anunt important!
Avand in vedere evenimentele petrecute in Centrul Comercial Prosper, Clinica Medic Line Prosper, aflata in locatia Calea 13 Septembrie nr. 221-223-225, Sector 5, este inchisa temporar.
Va anuntam ca toti medicii din Prosper s-au relocat in clinicile noastre din Barbu Vacarescu si Vitan, astfel incat pacientii care aveau programari acolo sa fie consultati.
Veti fi contactati pentru noi detalii referitoare la programarea dumneavoastra. Facem tot posibilul sa ne intoarcem in scurt timp inapoi in sectorul 5, la pacientii nostri.

Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.
Echipa Medic Line.
Medic Line

Nutriția Life-Style - un stil de viață sănătos

Un stil de viață sănătos înseamnă îmbinarea unei alimentații potrivite cu o gândire și o atitudine pozitivă. Sănătatea este cel mai de preț lucru și de aceea trebuie să fim atenți de fiecare dată ce alimente consumăm și cum le combinăm.

Statusul nutrițional, ca parte componentă a unui bilanț general de sănătate, trebuie să cuprindă o analiză a compoziției corporale cu ajutorul unui cântar de evaluare și a unui set de analize metabolice și hormonale care să evalueze țintit starea lui de nutriție.

Analizatorul de compoziție corporală cu bioimpedanta (BIA) este considerat instrumentul “standard de aur” al nutriției pentru informațiile extrem de precise pe care le oferă despre starea de sănătate a pacientului din punct de vedere nutrițional:

  • greutatea reală, greutatea ideala (cu interval de variație minim-maxim sănătos);
  • compoziția corporală disociată pe compartimente (în kilograme): apă, masă musculară, masă minerală și grăsime, indicele de masă corporală, procentul de grăsime, raportul talie/șold, grăsime viscerală;
  • rata metabolică bazală și maximală, vârsta biologică metabolică a pacientului.

Alături de evaluarea nutrițională se vor integra analizele, investigațiile și diagnosticele medicale ale pacientului pentru a putea realiza un set de recomandări nutriționale corecte, adaptate pacientului și afecțiunii sale medicale.

Pentru o dietă personalizată, adaptată fiecărui organism în parte, apelați cu încredere la Dr. Florea Luminița, medic specialist nutriție, diabet și boli metabolice. Este printre puținii medici acreditați internațional.

 

Dr. Florea Lavinia Luminița

Medic specialist Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Nutriționist acreditat internațional SCOPE- World Obesity Federation

Avem întotdeauna grijă de sănătatea ta.

Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care alege să apeleze la serviciile noastre medicale. Oferim acces la tehnologii de cea mai bună calitate și punem la dispoziție tot suportul medicilor devotați și competenți.
Medic Line Vitan
Str. Brândușelor Nr. 2-4, Etaj 1, Sector 3, București
Medic Line Barbu Vacarescu
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2, Bucuresti.
Medic Line George Cosbuc
Str. George Cosbuc Nr. 42-44, Sector 5, Bucuresti.
Medic Line Prosper
Calea 13 Septembrie 221-223-225, Etaj 3, Sector 5, București
Abonează-te acum la newsletter-ul nostru.
© Toate drepturile rezervate