Str. George Cosbuc 42-44, Sector 5
Str. Branduselor 2-4, Sector 3
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2
Anunt important!
Avand in vedere evenimentele petrecute in Centrul Comercial Prosper, Clinica Medic Line Prosper, aflata in locatia Calea 13 Septembrie nr. 221-223-225, Sector 5, este inchisa temporar.
Va anuntam ca toti medicii din Prosper s-au relocat in clinicile noastre din Barbu Vacarescu si Vitan, astfel incat pacientii care aveau programari acolo sa fie consultati.
Veti fi contactati pentru noi detalii referitoare la programarea dumneavoastra. Facem tot posibilul sa ne intoarcem in scurt timp inapoi in sectorul 5, la pacientii nostri.

Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.
Echipa Medic Line.
Medic Line

Recuperare medicală gratuită pentru copilul tău

Medic Line pune sănătatea ta și a copiilor tăi pe primul loc și vine în ajutorul vostru cu un pachet GRATUIT, de nerefuzat pentru bebeluși și copilași:

 • Consultație
 • Proceduri kinetoterapeutice și masaj

Kinetoterapia pediatrică dă startul dezvoltării copilului într-un mod sănătos și corect. Se pot trata afecțiuni neurologice, dar și ortopedice, iar exercițiile sunt particularizate în funcție de vârsta copilului. Kinetoterapeutul acordă o mare atenție componenței de relaționare, îmbinând terapia cu joaca, pentru o receptivitate mai ridicată și pentru confortul copilului.

La fel ca și kinetoterapia, masajul influențează bebelușul în mod benefic, pozitiv, atât din punct de vedere psihic, cât și motor.

Pentru bebeluși, afecțiunile tratate în clinicile noastre sunt următoarele:

 • Tal valg;
 • Genu varum și Genu valgum;
 • Torticolis;
 • Platfus;
 • Tibia vara, etc.

Tal valg este o deformație nedureroasă a piciorului care apare la naștere și este cauzată de poziția picioarelor bebelușului în burtica mamei atunci când acesta nu are loc sau este înghesuit (picioarele au o poziție inconfortabilă).

Genu varum, sau cum se spune în zilele noastre “picioare în paranteze”, reprezintă o deviație a gambei spre interiorul membrului inferior, genunchiul fiind proeminent în afară.

În cazul Genu valgum, genunchii sunt în formă de “X”.

Torticolis produce înclinarea capului de aceeași parte cu gâtul: coloana deviază, înclină capul, iar bărbia se îndreaptă în partea opusă contracturii. Poate fi congenital sau dobândit.

Platfusul sau altfel spus “piciorul plat”, este manifestat prin lipsa scobiturii labei piciorului și poate apărea din cauza insuficienței musculoligamentare și nu numai. Este o afecțiune frecventă în rândul copiilor, iar dacă părinții nu acordă atenție acestei afecțiuni, aspectul fizic și mersul copilului vor avea de suferit.

Pentru copilași, afecțiunile tratate în clinicile noastre sunt următoarele:

 • Scolioză și cifoză;
 • Platfus;
 • Tulburări de statică vertebrală;
 •  Afecțiuni ale genunchilor, etc.

Scolioza reprezintă arcuirea coloanei vertebrale în plan lateral (sub forma literei C sau S), iar cifoza, popular, înseamnă cocoașă. Acestea pot apărea la nou născuți din cauza pozițiilor greșite în uter sau a altor afecțiuni intrauterine. Cel mai des pot apărea din cauza defectelor de mers (de exemplu, dacă copilul calcă strâmb), a unei poziții incorecte pe care copilul o are în bancă la scoală și a purtării unui ghiozdan prea greu, fie din cauza creșterii bruște în înălțime, în special la adolescenți.

Afecțiuni ale genunchilor: Copiii pot avea dureri multiple, frecventă fiind durerea de genunchi apărută în urma accidentării sau a traumatismelor sportive. Durerile genunchiului la copii pot apărea în urma entității patologice, precum: artrita, apofizita tibială anterioară, sindromul de hiperlaxitate ligamentara generalizat, rahitismul sau deficiența de vitamina D3, etc.

Programează-ți copilul din timp pentru a beneficia de pachetul gratuit. Vino cu bilet de trimitere către recuperare medicală de la medicul de familie sau orice medic specialist iar consultația, procedurile kinetoterapeutice și masajul vor fi gratuite. Vă așteptăm în clinica noastră din Prosper.

La Medic Line copilașii sunt pe mâini bune, iar fericirea lor este la un telefon distanță: 0769077700.

Doamna doctor Chiriloi Nicoleta, medic specialist recuperare medicală, consultă copii de la 0 ani.

Doamna doctor Voicu Adela Maria, medic specialist recuperare medicală, consultă copii cu vârsta peste 12 ani.

 

Tu ți-ai programat copilul astăzi?

Avem întotdeauna grijă de sănătatea ta.

Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care alege să apeleze la serviciile noastre medicale. Oferim acces la tehnologii de cea mai bună calitate și punem la dispoziție tot suportul medicilor devotați și competenți.
Medic Line Vitan
Str. Brândușelor Nr. 2-4, Etaj 1, Sector 3, București
Medic Line Barbu Vacarescu
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2, Bucuresti.
Medic Line George Cosbuc
Str. George Cosbuc Nr. 42-44, Sector 5, Bucuresti.
Medic Line Prosper
Calea 13 Septembrie 221-223-225, Etaj 3, Sector 5, București
Abonează-te acum la newsletter-ul nostru.
© Toate drepturile rezervate