Str. George Cosbuc 42-44, Sector 5
Str. Branduselor 2-4, Sector 3
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2
Medic Line

Scapă de migrene cu ajutorul dispozitivului GammaCore

Migrena este o durere de cap severă care poate persista pentru mult timp și care este resimțită pe o parte a capului. Există o proporție considerabilă de pacienți care au dureri pe ambele părți ale capului.

Migrenele sunt frecvent însoțite de greață, vărsături, sensibilitate la lumină și sunete. Migrenele, nu numai că sunt dureroase, dar afectează calitatea vieții și pot împiedica desfășurarea activităților normale.

Acum poți scăpa de migrene și de episoadele de cefalee cu ajutorul dispozitivului gammaCore, aprobat de agenția americană de reglementare a alimentației și medicamentelor, Food and Drug Administration (FDA).

Doamna dr. Huana Marin, medic specialist neurologie în Clinica Medic Line Barbu Văcărescu, lector universitar onorific la Royal Free Hospital din Londra, are experiență și competențe în diagnosticarea și tratarea migrenelor.

Dr. Huana Marin este singurul medic din România ce poate prescrie dispozitivul gammaCore.

GammaCore este un dispozitiv non-invaziv ce folosește tehnologia nVNS (non-invasive vagus nerve stimulation) și poate fi utilizat simplu de către orice persoană adultă.

Este un aparat portabil ce nu trebuie conectat la sursa de energie. În momentul în care este plasat în dreptul nervului vag de la nivelul gâtului, acesta eliberează un stimul electric către fibrele aferente ale nervului.

Studiile PRESTO au arătat că dispozitivul gammaCore tratează rapid și eficient durerile cauzate de migrene. În plus, dacă sunt respectate corespunzător toate indicațiile de utilizare, acesta nu produce efecte adverse.

Studiile ACT 1 și ACT 2 au demonstrat eficacitatea dispozitivului în tratamentul cefaleei cluster. În concluzie, gammaCore este recomandat atât în tratamentul migrenelor, cât și al cefaleei cluster.

Dispozitivul nu este indicat pentru copii, femei gravide, pacienți care folosesc stimulator cardiac sau aparat auditiv, persoane cu afecțiuni precum ateroscleroză carotidă, hipertensiune, hipotensiune, bradicardie sau tahicardie și nici pentru persoane care prezintă implanturi metalice aflate în apropierea gâtului.

Programează-te acum pentru un consult de specialitate și tine sub control migrenele.

Dr. Marin Huana

Medic specialist neurologie

Data: 12.07.2021
Taguri: migrena, gammaCore, dispozitiv gammaCore, dureri de cap, dr. Huana Marin, cefalee, cefalea cluster, dispozitiv non-invaziv, tehnologia nVNS, Medic Line, clinica privata, programare online, servicii medicale de calitate
Dr. Huana Marin Medic Specialist, Neurologie
Dr. Huana Marin
Medic Specialist
Barbu Vacarescu Direcții
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2, Bucuresti.
Telefon: 021 325 33 33

Avem întotdeauna grijă de sănătatea ta.

Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care alege să apeleze la serviciile noastre medicale. Oferim acces la tehnologii de cea mai bună calitate și punem la dispoziție tot suportul medicilor devotați și competenți.
Medic Line Barbu Vacarescu
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2, Bucuresti.
Medic Line Busteni
Bd. Libertatii Nr. 192, Busteni, Prahova
Medic Line Vitan
Str. Branduselor Nr. 2-4, Etaj 1, Sector 3, Bucuresti
Medic Line George Cosbuc
Bd. George Cosbuc Nr. 42-44, Sector 5, Bucuresti.
Abonează-te acum la newsletter-ul nostru.
© Toate drepturile rezervate