Str. George Cosbuc 42-44, Sector 5
Str. Branduselor 2-4, Sector 3
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2
Anunt important!
Avand in vedere evenimentele petrecute in Centrul Comercial Prosper, Clinica Medic Line Prosper, aflata in locatia Calea 13 Septembrie nr. 221-223-225, Sector 5, este inchisa temporar.
Va anuntam ca toti medicii din Prosper s-au relocat in clinicile noastre din Barbu Vacarescu si Vitan, astfel incat pacientii care aveau programari acolo sa fie consultati.
Veti fi contactati pentru noi detalii referitoare la programarea dumneavoastra. Facem tot posibilul sa ne intoarcem in scurt timp inapoi in sectorul 5, la pacientii nostri.

Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.
Echipa Medic Line.
Medic Line

Terapia Deep Oscillation în recuperarea respiratorie, post infectare cu SARS-CoV-2

Terapia Deep Oscillation este bazată pe forța de atracție și respingere a țesuturilor prin generarea unui câmp electrostatic alternativ stabilit între țesutul pacientului și aplicator. Este o terapie ce poate fi utilizată cu succes în cazul pacienților cu afecțiuni pulmonare: edem pulmonar (pneumonii), astm bronșic, fibroză chistică, etc.

Terapia Deep Oscillation este una delicată, non-invazivă, netraumatică și poate fi tolerată chiar și de pacienții sensibili, fiind utilizată cu succes pentru tratarea adulților, vârstnicilor și a copiilor.

În această perioadă de pandemie SARS-CoV-2, pacienții care au trecut prin această boală pot dezvolta adesea edem pulmonar sau fibroză a țesutului pulmonar.

Terapia Deep Oscillation poate aduce o contribuție importantă la procesul de vindecare și recuperare respiratorie al persoanelor care au contractat virusul COVID-19. Această terapie poate încetini sau chiar opri progresul fibrozei ducând la o scădere a aderenței fibrotice între plămâni și peretele toracic.

Tehnica Deep Oscillation este utilizată deja în secțiile de terapie intensivă, dar și în cele de recuperare medicală.

Tratamentul produce următoarele efecte terapeutice:

  • reducerea durerii;
  • efect analgezic și antiinflamator;
  • creșterea capacității respiratorii;
  • relaxant muscular (inclusiv musculatura respiratorie).

Avantajele terapiei Deep Oscillation:

  • terapie eficientă în combaterea efectelor negative ale infectării cu SARS COV 2;
  • terapie delicată și ușor de tolerat;
  • complet atermică;
  • ușor de aplicat și fără efecte adverse neplăcute.

Bazele de recuperare medicală din cadrul Clinicilor Medic Line sunt dotate cu aparatura necesară pentru efectuarea terapiei Deep Oscillation.

Programați-vă online din timp și beneficiați de numeroase proceduri de recuperare medicală: fizioterapie, kinetoterapie, masaj, etc.

Deep Oscillation… mai mult decât o terapie!

Avem întotdeauna grijă de sănătatea ta.

Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care alege să apeleze la serviciile noastre medicale. Oferim acces la tehnologii de cea mai bună calitate și punem la dispoziție tot suportul medicilor devotați și competenți.
Medic Line Vitan
Str. Brândușelor Nr. 2-4, Etaj 1, Sector 3, București
Medic Line Barbu Vacarescu
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2, Bucuresti.
Medic Line George Cosbuc
Str. George Cosbuc Nr. 42-44, Sector 5, Bucuresti.
Medic Line Prosper
Calea 13 Septembrie 221-223-225, Etaj 3, Sector 5, București
Abonează-te acum la newsletter-ul nostru.
© Toate drepturile rezervate