Str. George Cosbuc 42-44, Sector 5
Str. Branduselor 2-4, Sector 3
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2
Anunt important!
Avand in vedere evenimentele petrecute in Centrul Comercial Prosper, Clinica Medic Line Prosper, aflata in locatia Calea 13 Septembrie nr. 221-223-225, Sector 5, este inchisa temporar.
Va anuntam ca toti medicii din Prosper s-au relocat in clinicile noastre din Barbu Vacarescu si Vitan, astfel incat pacientii care aveau programari acolo sa fie consultati.
Veti fi contactati pentru noi detalii referitoare la programarea dumneavoastra. Facem tot posibilul sa ne intoarcem in scurt timp inapoi in sectorul 5, la pacientii nostri.

Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.
Echipa Medic Line.
Medic Line

Testul alergologic ALEX (Allergy Explorer)

Atunci când suferiți de o alergie, sistemul imunitar reacționează la anumite substanțe pe care le inhalați, atingeți sau le mâncați, producând anticorpi de tipul imunoglobulinelor E (IgE). Astfel, se creează o reacție alergică la nivelul pielii, nasului, bronhiilor etc. care se manifestă prin strănut, nas înfundat, ochi sensibili și roșii, secreție nazală abundentă sau chiar dificultăți în respirație.

Toate aceste reacții alergice pot fi depistate cu ajutorul testului ALEX (Allergy Explorer), disponibil în Laboratorul de analize medicale Medic Line.

Testul Alex este primul test alergologic multiplex în vitro, ce permite măsurarea simultană a IgE total și IgE specific. Alex se bazează pe tehnologia cu nano particule - pe baza compoziției panelurilor de testare a extractelor de alergeni și a alergenilor moleculari.

ALEX reprezintă noua generație de teste de sânge pentru diagnosticul alergiilor de tip I. Este un test revoluționar, deosebit de util medicilor alergologi în diagnosticarea și tratarea pacienților cu profil alergic.

Caracteristicile testului Alex:

  • Este cea mai complexă investigație de diagnostic pentru depistarea alergiilor;
  • Are un panel de 282 de alergeni (117 de extracte de alergeni și peste 178 de alergeni moleculari);
  • Poate detecta prezența unui alergen care nu a fost suspectat.

Când este recomandat testul alergologic Alex

Este recomandat ca testul să se facă la indicația medicului alergolog în urma unui consult de specialitate, tinandu-se cont de istoricul medical al pacientului.

Alte informații utile despre testul alergologic Alex:

  • pentru efectuarea acestei analize este necesară recoltarea de sânge;
  • se poate efectua și la copii și la adulți;
  • Medicația luată de pacient în momentul recoltării nu influențează rezultatul. Recoltarea se poate face chiar dacă pacientul a mâncat sau nu.

Tratează alergiile în mod eficient și adresează-te unui medic specialist. Apelează la Clinicile Medic Line. Alege să ai o viață sănătoasă.

Str. Brândușelor Nr. 2-4, Etaj 1, Sector 3, București
Telefon: 0773 387 044
Barbu Vacarescu Direcții
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2, Bucuresti.
Telefon: 021 325 33 33

Avem întotdeauna grijă de sănătatea ta.

Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care alege să apeleze la serviciile noastre medicale. Oferim acces la tehnologii de cea mai bună calitate și punem la dispoziție tot suportul medicilor devotați și competenți.
Medic Line Vitan
Str. Brândușelor Nr. 2-4, Etaj 1, Sector 3, București
Medic Line Barbu Vacarescu
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2, Bucuresti.
Medic Line George Cosbuc
Str. George Cosbuc Nr. 42-44, Sector 5, Bucuresti.
Medic Line Prosper
Calea 13 Septembrie 221-223-225, Etaj 3, Sector 5, București
Abonează-te acum la newsletter-ul nostru.
© Toate drepturile rezervate