Str. George Cosbuc 42-44, Sector 5
Str. Branduselor 2-4, Sector 3
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2
Medic Line

Medicina Muncii

Medicina muncii este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratarea bolilor profesionale și a accidentelor de muncă.

Conform Codului Muncii, o persoană poate fi angajată la locul de muncă numai în baza unui certificat medical care atestă faptul că persoana respectivă este aptă pentru prestarea muncii respective.

Serviciul Medic Line de MEDICINA MUNCII, în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 355/2007 privind supravegherea sănătății lucrătorilor, asigură efectuarea:

  • controlului medical la angajarea în muncă;
  • controlului medical periodic;
  • controlului medical de adaptare;
  • controlului medical la reluarea muncii.

Pentru firmele având contract de colaborare cu Medic Line și pentru serviciile medicale de medicina muncii se asigură constituirea dosarelor medicale proprii fiecărui angajat, care sunt păstrate pe termen lung, într-un sistem informatizat, perfect securizat.

Examenele clinice și de laborator efectuate în cadrul controalelor medicale periodice sau la angajare pot fi efectuate la sediul firmei respective sau în cadrul Clinicii Medic Line.

Examinările de medicina muncii pot fi realizate și în cadrul unor abonamente medicale care să includă și alte investigații suplimentare.

Pentru ofertele de medicina muncii puteți contacta Departamentul Vânzari al Medic Line, la numărul de telefon: 0769 077 705.

George Cosbuc Direcții
Bd. George Cosbuc Nr. 42-44, Sector 5, Bucuresti.
Telefon: 0769 077 700

Avem întotdeauna grijă de sănătatea ta.

Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care alege să apeleze la serviciile noastre medicale. Oferim acces la tehnologii de cea mai bună calitate și punem la dispoziție tot suportul medicilor devotați și competenți.
Medic Line Barbu Vacarescu
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2, Bucuresti.
Medic Line Busteni
Bd. Libertatii Nr. 192, Busteni, Prahova
Medic Line Vitan
Str. Branduselor Nr. 2-4, Etaj 1, Sector 3, Bucuresti
Medic Line George Cosbuc
Bd. George Cosbuc Nr. 42-44, Sector 5, Bucuresti.
Abonează-te acum la newsletter-ul nostru.
© Toate drepturile rezervate