Str. George Cosbuc 42-44, Sector 5
Str. Branduselor 2-4, Sector 3
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2
Anunt important!
Avand in vedere evenimentele petrecute in Centrul Comercial Prosper, Clinica Medic Line Prosper, aflata in locatia Calea 13 Septembrie nr. 221-223-225, Sector 5, este inchisa temporar.
Va anuntam ca toti medicii din Prosper s-au relocat in clinicile noastre din Barbu Vacarescu si Vitan, astfel incat pacientii care aveau programari acolo sa fie consultati.
Veti fi contactati pentru noi detalii referitoare la programarea dumneavoastra. Facem tot posibilul sa ne intoarcem in scurt timp inapoi in sectorul 5, la pacientii nostri.

Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate.
Echipa Medic Line.
Medic Line

Suntem alături de viitoarele mămici prin programul “Voucher Materna București”

Avem întotdeauna grijă de sănătatea pacienților noștri. Lucrăm intens la dezvoltarea de noi campanii promoționale, benefice pentru toți cei care ne trec pragul. Toate acestea pentru că ne pasă și pentru că vrem să vă știm sănătoși.

Am ales să ne alăturăm programului “Voucher Materna București” prin care să ajutăm și să sprijinim viitoarele mămici. Știm cu toții că pe toată durata sarcinii sunt necesare multe consultații, ecografii, analize de sânge, etc., medicul ginecolog îți recomandă să mergi și la alte specialități medicale pentru a se asigura că atât tu cât și bebelușul tău sunteți bine.

Vino la Medic Line cu voucherele Materna și poți beneficia gratuit de orice serviciu medical necesar monitorizării sarcinii (consultație, ecografii, analize medicale, etc), doar pentru graviduță. Serviciul medical nu trebuie să fie neapărat de obstetrică-ginecologie, ci și de la alte specialități, cu mențiunea că este nevoie de recomandarea medicului specialist.

Suntem alături de viitoarele mămici și le susținem în a avea o sarcină sănătoasă.

Alege Clinicile Medic Line. Alege Calea către sănătate.

Programează-te online pentru un consult de specialitate -> simplu și rapid.

Condițiile pentru ca viitoarea mămică să beneficieze de Voucherele Materna sunt următoarele:

 • să ai vârsta de peste 18 ani;
 • să ai domiciliul stabil în București sau viza de reședință de cel puțin 6 luni pe raza Municipiului București, la data depunerii cererii;
 • la momentul depunerii dosarului, sarcina să fie de minim 10 săptămâni;
 • să nu figurezi cu datorii la bugetul local.

Voucherele se acordă de două ori, fiecare având valoarea de 1000 lei, împărțite în tichete de câte 50 lei, astfel:

 • primul voucher în valoare de 1000 lei se acordă după procesarea cererii;
 • al doilea voucher, în valoare de 1000 lei, se acordă la cererea femeii gravide, după intrarea în săptămâna a 24-a de sarcină.

Fiecare gravidă beneficiază astfel de vouchere în valoare totală de 2000 lei, indiferent de numărul feților. În cazul sarcinilor gemelare, valoarea voucher-ului nu se dublează.

În cazul în care valoarea investigațiilor efectuate de către pacientă depășește soldul voucher-ului, aceasta poate plăti diferența. Este interzisă acordarea de rest în bani la vouchere.

Cererile pentru acordarea voucher-ului Materna se pot depune atât fizic la punctele anunțate de Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București pe site-ul propriu, cât și în format electronic pe adresa de e-mail comunicată pe același site.

Dosarul medical trebuie să conțină următoarele documente:

 • cerere tip -> se poate descărca de pe site-ul D.G.A.S.M.B;
 • copie după actul de identitate al femeii gravide; în cazul în care femeia gravidă deține viza de reședință, se va face copie și de pe verso-ul actului de identitate;
 • certificat fiscal emis de către DITL (Direcția Impozite și Taxe Locale) de sector prin care se atestă faptul că femeia gravidă nu are datorii la bugetul local;
 • adeverință emisă de medicul ginecolog prin care se atestă vârsta biometrică a sarcinii;
 • copie a ecografiei de confirmare a sarcinii incipiente;
 • la intrarea în săptămâna a 24-a de sarcină, se revine cu o nouă adeverință de la medicul ginecolog prin care se atestă vârsta biometrică a sarcinii și o copie a ecografiei morfologiei de sarcină trimestrul II, după caz.

Avem întotdeauna grijă de sănătatea ta.

Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care alege să apeleze la serviciile noastre medicale. Oferim acces la tehnologii de cea mai bună calitate și punem la dispoziție tot suportul medicilor devotați și competenți.
Medic Line Vitan
Str. Brândușelor Nr. 2-4, Etaj 1, Sector 3, București
Medic Line Barbu Vacarescu
Str. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Sector 2, Bucuresti.
Medic Line George Cosbuc
Str. George Cosbuc Nr. 42-44, Sector 5, Bucuresti.
Medic Line Prosper
Calea 13 Septembrie 221-223-225, Etaj 3, Sector 5, București
Abonează-te acum la newsletter-ul nostru.
© Toate drepturile rezervate